Rutiner og åpningstider
Åpningstider på SFO:
Vi har åpent alle hverdager fra 07.30 til kl. 16.30. 
Røde dager og helgene stengt.
4 uker i juli er feriestengt.  I 2018gjelder det uke 27, 28, 29 og 30. 
Onsdag før skjærtorsdag stenger vi kl 12.
Julaften og Nyttårsaften holder vi stengt.

 
Gåtoget:
En ansatt starter på Bunnpris i Breivika kl. 07.30. Har jobbtlf med seg og en liste over barn som skal etterlyses hvis de ikke er kommet. Starter å gå herifra kl. 07.30 ned gang- og sykkelveien ved Trama, og videre til Rema 1000. Her stopper vi opp og har ei opptelling på at alle ungene er med. Går videre herifra kl. 0800. Om det trengs påfyll av klær på skolen eller SFO kan vi ta imot poser merket med navn og hvor den skal. Vi hjelper barna og få posene på rett plass.

En ansatt starter på Rema kl. 07.45 og tar imot de som møter der. Vi gjør oss klar for å gå videre til skolen når de andre kommer fra Breivika. Framme på skolen ser vi etter at alle barna får sekkene sine på plass. Når skoleinspektører kommer ut, overtar de barna.
 
På skolen:
Vi kjører ned fra kilkamhuset og tar imot barna, ser at de har med seg skolesekken og klær etter vær. Ungene stiller opp sekkene ved busstoppet klassevis. Vi teller at alle er der før vi går på bussen.
Bussen kjører oss til Kraftstasjonen. Her fra går vi opp til kilkamhuset. De voksne fordeler seg, foran, midten og en bakerst.
 
På Fageråsen:
Når vi har kommet opp tar alle ungene på seg refleksvest og samles utenfor Kilkamhuset for lunsj. Etter at alle har spist, skiftet og vært en tur på do, setter vi i gang med dagens aktivitet. 
Ca klokken 15.40 rydder vi og gjør klar de som skal til buss. Kl. 1550 går vi i samlet flokk ned til kraftstasjonen. På tur ned har vi to stoppeplasser for å sikre rolig og fin gange i trafikken.
Stoppeplassene er ved brua og ved den store steinen etter stjerneskogen vår. Bussen kjører fra kraftstasjonen kl. 16.10 og er på siste busstopp ca kl. 16.30.
Vi har en senvakt igjen sammen med de barna som skal hentes på Fageråsen.
​Fageråsen stenger kl. 16.30.