Uke 42 - 2019
by Fageråsen on October 23rd, 2019

VI HAR VÆRT PÅ VIKINGTOKT!!!

Hei alle sammen uke 42 var nok en fin uke her på Fageråsen SFO. Nå ser vi at vinteren er i vetne. Da er varme gode klær alfa omega for at barna skal unngå å bli syk. Det blir nok også litt vått høstvær framover som gjør det like viktig at det er vanntette og vindtette klær på SFOen.
Det hart vært mye lek og moro i uke 42 på SFOen. Vi er som vanlig mest ute og har styrt mye på fotballbanen. Noen har lekt med bøtte, lekebil og spade, mens andre har laget mønster i snøen. På mandag skulle vi egentlig ha "hvem er borte" som aktivitet, men det endte med bulldog ettersom det da var flere som ønsket det. På tirsdag var det fotball som var aktiviteten og gjett om vi som var med hadde det gøy. 
Vikingtokt
På onsdag var vikingen ute på tokt. De skulle prøve å rane noen landsbybeboere, men det skulle ikke bli enkelt. I hundremeter skogen ventet landsbybeboerene for å forsvare sin dyrebare skatt. Denne skatten ville vikingene plyndre, og det gjorde de, men de forventet ikke at landsbybeboerne skulle røve den tilbake.
VI feiret en bursdag på torsdag i uke 42. Da ble det god pizza i feiringen, og det ser ut til å bli flere bursdager de nærmeste ukene. Så det er bare å glede seg til flere bursdagslunsjer og -aktiviteter :-D
Vi avsluttet uken på fredag med nerf. Vi har skaffet oss nye nerfskudd så endelig kom de gamle nerfpistolene til bruk :-D Desverre ble det glømt å ta bilder :-(

Det var oppsumeringen av en fantastisk uke. Vi håper at alle hadde er fornøyd med tilbudet vi har, og gleder oss til flere fantastiske uker her på Fageråsen SFO :-DPosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)