Uke 39 - 2019
by Fageråsen on October 4th, 2019

Ukesinnlegg fra uke 39 her på Fageråsen SFO

 Uke 39 gikk heidundranes bra her på SFOen. Vi gjorde flere spennende aktiviteter med ungene. Det ble litt avvik fra månedsplanen denne uka. Noen dager så får vi andre ideer, og bestemmer oss for nye ting som kan være spennede. På onsdagen så vi for eksempel at vi dro på tur med første, andre og tredje, mens 4. klassen fikk dra til den nye "blåbærhaugen sykkelpark". 
På tirsdagen denne uken skulle vi ha pinnelek. Dette er en lek der vi bruker pinner som ungene selv har lagd i en lek som krever hurtighet, observasjon og hukommelse. For å forberede oss til denne leken ungene lage pinne til leken. Dette gjorde vi på mandag der stor og små hjalp til med å få lagd nok. 
Da var det sånn at på tirsdagen gikk vi over til grillbua og spiste brødmat der. Så fikk ungene leke i området der. Nonen plukket bær, noen klatret i taubane, noen klatret i trær, en tok baklengs salto og så hadde vi flere som ble med på leker(blant annet pinneleken) organisert av Silje.
Onsdag ble som sagt litt annerledes enn det sto i ukesplanen. 4. klasase dro til blåbærhaugen sykkelpark for å kose seg der, mens vi andre dro på tur til "reverumpa/revehaugen" (litt konflikt mellom forskjellige personer over stedets navn). Uansett var det en fantastisk tur, og vi kunne se alle de fantastiske høstfargene ute. Det var en super innsats av ungene :) der noen var nok litt sliten fra turdag på skolen også, men det gikk framover. Og når vi var framme ropte vi ut for å høre om ekkoet svarte oss (noe som det gjorde). Ingen bilder fra sykkelparken desverre :-(. Kameraet var med på gåturen.
Bursdagen som det står på ukeplanen skulle være på fredag, ble flyttet til torsdag. Da feiret vi en av guttan sin bursdag da vi hadde pizza til bursdagsmat også blei det ATV kjøring som burdagsaktivitet. Det var da bare 3. og 4, klasse som var med på ATV kjøring. 

Det var da uke 39 her på Fageråsen SFO. Takk for en super uke til alle sammen :-DPosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)