Uke 38 - 2019
by Fageråsen on September 20th, 2019

La oss oppsummere uka som har gått :-D

Da var enda en uke over :-D
Så hva har vi gjort denne uka?
Denne uken har vi funnet på litt av vært. Vi hadde som vanlig MYE frilek. Vi legger godt til rette for at ungene skal mye tid til å leke. Vi har også gått igjennom førstehjelp med ungene denne uken for de som var her på tirsdag. 4. klassingene har også holdt på med et byggeprosjekt. De startet på onsdag og ble ferdig på tordag. Resultatet ble en rampe for de ungene som har lyst på litt ekstra spenning når de hopper på sparkesykkler og sykkler.
Som tidligere sagt har det vært mye frilek. Noen av barna velger jo som oftest å være oppe med lavvoen. Dette har jo passet utmerket ettersom vi satt opp nye taustige og tauløype der oppe. Obs ser ut til at vi har  en fotolus på bildet i midten!!! :)
I frileken på fotballbanen hodler ungene på med forskjellige ting. Noen bygger hus med småmål, noen får voksne til å kjøre de rundt på gocart, noen går limbo og noen graver hode ned i poser :-D
Denne uken har vi også gått igjennom førstehjelp med ungan. For de som hadde gått igjennom det tidligere år ble det det en oppfriskning av kunnskapene.
Fotball er en aktivitet flere liker, og er ofte en som ungen liker å holde på med i frilektiden. På mandag hadde vi fotball som planlagt dagsaktivitet, og det var flere unger som ble med. Vi hadde en fantastisk kamp og hadde det kjempefint :-D
På torsdag kom dagen som flere av ungene har kommet å spurt om. DET VAR DISCOOOO!!!! Tydligvis er disco populært blant ungan. HVEM HADDE VIST DET? 
Til mat denne uken har det gått mye i brødmat. Noe som ungene liker fint. Men på torsdag ble det extra stas med quesedillas. Det ble faktisk lagd så mye at på fredag så fikk ungene servert både quesedillas og brødmat.  :-D 
Som tidligere nevnt har vi(primært 4. klasse) denne uken holdt på med bygging av en rampe. I utgangspunktet var det ment som en eksklusiv sparkesykkel rampe, men vi så etter at den  funker bra som en sykkel rampe også :-D

DA ØNSKER VI ALLE EN GOD HELG OG VEL MØTT TIL NY UKE PÅ MANDAG <3<3<3 :-)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)