Uke 36 - 2019
by Fageråsen on September 6th, 2019

Dette har vært uken her på SFOen

Da var enda en uke over her på Fageråsen SFO. 
På mandag startet vi uken med haien kommer som planlagt aktivitet. Det var flere av ungene som var med på dette, mens noen hadde lyst til å gjøre andre ting. Greit med fleksibilitet når vi starter uka. En fin start på uka.
Videre på tirsdagen gikk vi igjennom bålvettreglene med barna. Dette gjorde vi i sammenheng med at 1. klasse skulle ta bålsertifikat denne uken. Og at vi hadde planlagt bålkonkurranse på onsdag. Noe som vi måtte utsette det til torsdag og fredag på grunn av ustabilt vær. 
På onsdag som egentlig var dagen der vi skulle tenne bål, ha bålkonkurranse, og grille ostesmørbrød på bål ble omgjort til en innedag. Mens bålkunkurransen ble utsatt til både tordag og fredag så ble det ostesmørbrød til mat. Etter maten var vi inne å holdt på. Oppe i gymsalen spilte noen fotball, mens nede i garderoben ble det spilt av noen tegneserier på TVen.  
På tordag ble det endelig anledning til å ha bålkonkurranse. De barna som var til stedet fikk virkelig testet sine bålegenskaper og konkurranseinstinkt. Utifra det øyenviter rapporterer så synes flere at dette var gøy. 
Fredag ble litt av en dag. Førsteklassen ble ferdig med bålsertifikatet, og vi fikk endelig ha litt grilling på bål. Litt av et vær å tenne bål i da. Det virket som himmelen åpnet seg, men denne dagen skulle ikke været stoppe oss. Det ble pølser og pinneprød på bålet. Vi spiste inne i lavvoen. 

Da sier vi god helg og vel møtt til ny uke på mandag:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)