Uke 26 - 2019
by Fageråsen on June 28th, 2019

Siste SFOuke før en lang sommerferie starter. Den har vi sørget for å nyte til det fulle! Været har vært alt ifra styrtregn og vind til solgløtt og noegenlunde bra temperaturer :)

Noen gode hjelpere på kjøkkenet er godt å ha. Ungene hakket opp ingredienser, rørte i gryta, dekket på bordet og satte seg ned sammen for å nyte en deilig betasuppe :)

Piknik i hundremeterskogen ble skikkelig koselig! Hanne og ungene heiv seg rundt å bygde flere småe hytter som ungene kunne krype inn i! Vi hadde med noen tepper så vi kunne ha som gulv i hyttene. Karina hadde laget nystekte boller som vi hadde med oss opp og koset oss med!

Mange som var spente på grottevandringa. Vi er nemlig så heldig at vi har en råkul grotte bare et lite stykke oppi lia fra SFO. Rett før grotta ligger okseholla, vandrehistorien er at det en gang for lenge siden var en okse som ramlet nedi hullet der og ble sittende fast inni grotta. Skikkelig spennende å studere både grotta og okseholla.

Storturen denne uke gikk til Forravannet. Hele gjengen pakket sekken og la på vei fra SFO. langs veien fant de en gjeng med maur som de fulgte hele veien tilbake til ei diger maurtue, artig å studere! Det ble også mulighet til både klatring i trær og vassing i vannet. På vei tilbake skulle de ta en litt annen vei, men endte opp helt på nordvikmyra :):) De fikk iallefall utforske nye områder i forsøket.

Da gjenstår det bare å ønske hele gjengen en riktig god sommerferie og vel møtt til nytt skoleår 29/7

Hilsen hele gjengen på Fageråsen SFOPosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)