Uke 25 - 2019
by Fageråsen on June 21st, 2019

Da var siste skoleuke på hell. Vi ser tilbake på et utrolig fint og spennende år sammen med ungene på SFO. Vi har fortsatt en uke med fulldager igjen før ferien starter, så det er enda masse gøy å se frem til :)

Skikkelig gøy med bulldog i regnværet. Ungene kunne skli på det våte gresset inn mot mål for å komme seg i sikkerhet. 

Vi har feiret hele 2 bursdager denne uken, En 7-åring og en 8-åring fikk sin helt egen dag med bursdagsllunsj og aktivitet. Hipp hurra for begge bursdagsbarna! :)

Så må vi jo få lov til å skryte litt av dette fatastiske bygget som nå står klart til KIlkam-cup i helgen. Vi måtte snike oss litt inn for å se hvordan det så ut innendørs. Tenk så kult det blir å kunne benytte seg av denne hallen året rundt, vi gleder oss:)

Det har vært en uke både med styrtregn og med knallsol. Når sola står på og varmer, sørger vi for å utnytte det til et fulle! Ungene fant et tre som gikk over elva som de kunne slenge seg over, eller uti vannet. :)
Nei har du skulle sett!! Her prøvde vi å lure ungene med at vi var blitt 2 stk på SFO som skulle ha smått!:) Dessverre så gjennomskuet alle oss med at det bare var en ball hos Karina:) Det ble iallefall litt fnising og fliring av det!

På aller siste skoledag hadde vi bestemt oss for å ha ei lita feiring for Karina. Som dere vet skal hun ut og videre i den store verden med sosionomutdannelse og praksis. Hun skal være her i neste uke også, men siden flere tar ferie f.o.m neste uke så hadde vi en liten markering idag. Vi er utrolig takknemlig for Karina og den tiden vi har fått hatt ilag og ønsker henne lykke til videre! <3

Ønsker alle ei god helg og god sommer til de som tar ferie:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)