Uke 23 - 2019
by Fageråsen on June 13th, 2019

Vi ønsker juni måned hjertelig velkommen til oss. Den kom med lovnader om fint vær og god stemning, og det har vi også fått! Ungene har begynt å innse hvor kort tid det er igjen til skoleslutt og insisterer på at vi må kalle de for den klassen de skal starte i til høsten:):)

Den store marihøne-sankinga er i gang. De har kommet for fullt nå i busker og kratt. Utrolig artig å samle de for å studere de nøye med forstørrelsesglass. NOen har forskjellige form på prikkene, kanskje det er som fingeravtrykk hos oss mennesker? Vi hadde så mange spørsmål at vi måtte lete oss litt frem på nett for å finne ut hva de spiser, hvordan de bæsjer og om de kan fly:)

Vassing i elva er fortsatt høyt oppe på lista hos ungene. Vi tok med oss en hel gjeng en varm dag for å dyppe tærne. Skikkelig deilig:) I tillegg fant vi en hel haug med rumpetroll og insekter som vi kunne studere nærmere.

Vi hadde oss en liten tjuvstart på byggeprosjektet som står på planen neste uke. Det er bare gøy at ungene er så ivrige på snekringa, så vi fant frem plank og verktøy og startet produksjonen:)

Vi hadde en liten feiring av Danmarks nasjonaldag. Hanne kunne fortelle at det i tillegg er valgdag og farsdag på nasjonaldagen. Hun måtte selvfølgelig få seg et lite hjemmelaget flagg mens hun sang nasjonalsangen:) Hipp Hipp Hurra!!

Ønsker alle ei god helg!Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)