Uke 19 - 2019
by Fageråsen on May 10th, 2019

Så fin som mai er blir vi overrasket av hvert år, selv om det kan være litt rusk og rask i været, kjenner vi at vårfølelsen er på topp! Denne uken har vi hatt 2 gutter på utplassering sammen med oss. Ungene syntes selvfølgelig det var stor stas! Guttene har hjulpet til med å forberede dagen med lunsj og aktiviteter, hatt vårrengjøring, bært skolesekker, holdt hender, skravlet med ungene og spilt fotball til den store gullmedalje:)

Vårens store skattejakt er blitt gjennomført denne uken, bedre kjent som ruskenaksjonen. Vi liker heller å kalle det en skattejakt, for innimellom alt rusk og rask kan det være at vi finner en skatt. Vi har funnet lastestropper, panteflasker, leker, 4 felger, kunstgress og masse konfetti. Alt sammen har vi samlet på øversiden av Kilkamhuset som HRS kom å hentet:) I tillegg til rydding her oppe på området har ungene plukket på rema og langs hele skoleveien. En super innsats, tommel opp til hele gjengen:)


Onsdag tok vi en tur helt på sparket. Siden vi hadde en ekstra dag med søppelplukking, bestemte vi oss å ta en rute fra skolen og mot SFO. Vi hadde med oss mat og tok en liten avstikker underveis ned i fjæra for å nyte lunsjen. Da vi kom omtrent der fortauet slutter, kom det en buss forbi. Vi vinket han inn og fikk sitte på siste biten inn til kraftstasjonen. Kjempeflaks:)

"Fredagskosen" ble flyttet en dag bak til torsdag, siden det var utplasseringsguttenes siste dag. De hadde laget et stort flott bål til oss og vi grillet pølser alle sammen:) Etter mat samlet vi oss på banen og spiste is som premie for en formidabel innsats under Ruskenaksjonen 2019:) Vi fikk også mulighet til å si ha det til guttene og takket dem for en fin uke:)

På skoleveien var det ei jente som fant ei buske med en eneste gul blomst som hadde våknet til liv. Så morsomt å studere noe som man vanligvis bare går rett forbi:)

God helg til store og små:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)