Uke 18 - 2019
by Fageråsen on May 3rd, 2019

Kom mai du skjønne milde!! Selv om temperaturene sank litt denne uken er det deilig å se frem mot mai måned. Vi har sett litt på månedsplanen sammen og ser frem mot masse artig sprell og utflukter:)

VI startet uken ved å se etter vårtegn. Helt fra vi kom av bussen på kraftstasjonen startet ungene å lete, de fant gåsunger, grønt gress og blader, greiner og litt søppel. Alt ble samlet for å kunne lagge et vårbilde. I tillegg til alt vi limte på bildet, kunne ungene male blomster, sol og gress. Alt som minte dem om årstiden vi er i. Det ble noen kjempefine kunstverk som vi stiller ut på SFO

Siste dagen for aktivitetsskolen var på tirsdag. Gjett om det var vemodig. Men som vi bruker å si: Det er en tid for alt. Og nå er gjengen blitt stor at de skal slutte på SFO. Vi brukte dagen til å kose oss med litt kake som vi hadde fått, se på gamle bilder fra oppstarten og spille kanoball i gymsalen! Etterhvert  som de ble hentet eller dro hjem med buss, fikk alle voksne en skikkelig knuseklem som satte i lenge. Tusen takk til aktivitetsskolegjengen for 4 flotte år med masse opplevelser og moro, vi kommer til å savne dere:)

En avslutning ble det og for en 2klassegutt som hadde siste dag. Han hadde også med kake og hele SFO fikk seg en smakebit. Tusen takk for at vi har fått blitt kjent med deg og vi ønsker lykke til videre:)


Bulldog er alltid kjempegøy. Vi voksne løper så fort vi kan men klarer alltid å bli tatt av bulldogen! Vi kunne også prøve et nytt spill: Kanonball med bulldogen! Det ble ekstra utfordrende og ekstra artig å løpe fra den svære ballen!

Litt snø har lagt seg på bakken i stjerneskogen, veldig rart å se etter forrige ukes solvær. Vi blir nok å gå ei tid i møte med både sol, snø, regn og vind. En helt vanlig mai med andre ord:) 

Ei god helg ønskes:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)