Uke 17 - 2019
by Fageråsen on April 26th, 2019

Goværet kom i en forbløffende fart etter påsken. Vi har hatt temperaturer helt opp mot 15 grader. Vi ser flere og flere vårtegn for hver dag som gå og vi kjenner at sola varmer godt:)

Turen til brannstasjonen ble flyttet til denne uken. Lene og Hååkon tok med seg hele 2.klasse og tok bussen til Kanebogen. Vi gikk langs gangveien hele veien ned til brannstasjonen. Der ble vi tatt imot av brannmann-Alf som viste oss rundt på stasjonen og fortalte oss om hvilket type utstyr som fantes i brannbilen. Rett etter vi var ferdig å se på brannbilen kom det en alarm som gjorde at nestten alle sammen måtte rykke ut. Det viste seg at alarmen kom fra Kila skole. Før vi viste ordet av det var hele 2 brannbiler fulle av brannmenn på vei mot Kila med full sirene og blålys. Det var heldigvis bare en falsk alarm og brannbilene returenerte til brannstasjonen. Veldig spennende å få være vitne til en utrykning. Tusen takk til Harstad brannstasjon for at de tok oss imot:)

Se så fin utsikt vi har fra morgentoget. Solen har stekt fra tidlig på morgenen og det er utrolig fint å gå til skolen. Ungene har til og med (på eget initiativ) hentet poser og plukket søppel langs skoleveien. Tommel opp for et fantastisk engasjement:)

Avslutningen med aktivitetsskolen hadde vi på onsdag. De har et par dager igjen men vi måtte markere slutten på 4 år med noe skikkelig gøy. Vi dro på Dollys og storkosa oss med pizza, en is på stoppkiosken. Deretter dro vi i ruggevikfjæra der det var så nydelig vær at vi kunne kle av  oss litt på fotene og vasse litt. Veldig vemodig at det nærmer seg slutten på 4 år med denne fine gjengen. Vi har opplevd masse fint ilag og vi voksne er superglad for å ha fått lov til å bli kjent med de:)

Bursdagsfeiring med pannekaker til hele gjengen. Skikkelig snadder. Til bursdagsaktivitet tok vi ut spikkeknivene og spikket på pinner. En kjempefin feiring i strålende solvær.

Avslutter uken med å steke pålser på bål. Endelig er bålgruven kommet frem:) Unger og voksne spiller fotball og bulldog på fotballbanen før vi tar helg alle sammen.

God helg i finværet:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)