Uke 13 - 2019
by Fageråsen on March 29th, 2019

Siste innspurt av mars måned. Vi ser tilbake på en måned fylt med mange fine vinteraktiviteter.

Vi ser vi går fram mot en periode med mildvær og regn. Ungene er som kjent ekstremt glad i søler og vann, så vi gleder oss til å kunne herje litt i sølene og at det går mot vår:)

Skulpturbygging med spagetti og marshmallow ble en suksess. Vi bygde store og små byggverk, små mennesker og en liten hund. Veldig gøy å se hvordan en aktivitet fenger. Vi startet bare med noen få, så kom det flere og flere som ville prøve å bygge, skikkelig gøy:)

Vi så mange gode venner som lekte sammen på vennedagen vår. Vi øver hver dag på hvordan vi kan ta vare på vennene våre og hvordan vi kan se hverandre. Øvelse gjør som kjent mester! Når vi snakker sammen om vennskap kommer det mange gode tanker og refleksjoner frem fra de små. 

Skøytebanen var dessverre stengt pga mildvær. Vi heiv oss rundt og ordnet tur til stangneshallen heller. Ungene jubler høyt når vi forteller vi skal dit! Det er så mye artig å finne på:) Spesielt artig er det helt på slutten av dagen når vi har fellesleker med "haien kommer" eller "hauk og due".

Til helgen er det barnas skidag her oppe på området. Vi bruker alltid å pynte litt i forkant, Ungene lagde en snømann med digert hår, en snømann som sto opp-ned på hodet og en snødame som står å overvåker området:) Håper de ikke smelter bort til helgen:)

Førsteklassingene avsluttet likså gjerne uken med å gjøre noen rampestreker med Håkon. Stakkars Håkon satt helt bom fast så han måtte reddes av noen kolleger:):)

God helg ønskes til alle sammen:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)