Uke 11 - 2019
by Fageråsen on March 18th, 2019

Masse som skjer på området for tiden. Tianhallen begynner sånn smått og ta form og vi følger spent med for hver dag som går. Norgescup i langrenn arrangeres til helga og det er  masse folk i full sving med forberedelsene. Vi ønsker lykke til til arrangører og deltakere.

Veldig gøy med "kongen befaler". Håkon startet leken med en liten gruppe, så kom det bare fler og fler etterhvert. En morsom lek smitter, og til slutt var det en stor gjeng som lekte sammen:)

Aktivitetsskolen tok turen oppi skogen denne uka. Vi drog med oss utstyr på akebrett for å lage bål og pannelapper. Skikkelig djupsnø gjorde at vi måtte grynne oss fram til bålplassen. Luringene sendte selvfølgelig meg først:) Vi fikk fyr i bålet og lagde oss noen smakfulle pannelapper. En kjempefin utflukt:) 

Se hvor langt de har kommet med Tianhallen. De første stolpene har kommet på plass. Nå klarer vi å se for oss hvordan hallen kan bli seende ut. Mye spennende som skjer og det er noe nytt for hver dag som går.

Torsdag var det full forberedelser til Norgescupen her oppe, akebakken var full av gjerder og skiløpere, så da trakk vi oss opp i storakebakken. Skikkelig artig å sette utfor i bakken å se hvor langt man renner. De som ikke ville ake lagde labyrint i snøen og lekte Taurusleken fra nrksuper. 

Helt på tampen av uken tok vi turen til gapahuken i Breivika. Karina tok med seg første pulje og gikk fra skolen i retning Berivika. De brukte god tid og utforsket litt langs veien. De tok turen til jektholtet og ned i fjæra i Ruggevik før de gikk videre opp til gapahuken. Etterhvert kom også andre pulje fra skolen. Et kjempeflott område som vi garantert kommer tilbake til:)


Ei god helg fra alle oss til alle dere:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)