Uke 9 - 2019
by Fageråsen on March 1st, 2019

Helt på tampen av februar kom det altså et fantastisk snøvær. Masse hærlig puddersnø laver ned over marka og bare ligger å venter på at vi skal komme å herje oppi:) Det ser lyst ut for masse hærlig snøaktivitet i vinterferieuka!

Hele 2 bursdagsfeiringer har vi hatt denne uken. Vi har spist god mat, vifta med flagget høyt i sky, sunget bbursdagssang og hatt bursdagsaktiviteter. Det ble 2 fornøyde bursdagsbarn med hvert sitt store smil:)

Alltid en suksess å dra til Stangneshallen. Her er det alltid så mye og finne på. Før vi hiver oss i gang med lekinga må vi ha litt energi i kroppen. Så vann og mat før lek er alltid viktig. Ungene spilte fotball, handball, bygde hytter, hadde friidrett og rollelek. Og helt på slutten av dagen samlet vi alle sammen for å leke hauk og due. Tusen takk for en fin dag i Stangneshallen:)

Masse nysnø gjorde at vi kunne tråkke opp en labyrint på myra. Håkon og ungene lagde en diger labyrint med masse hemmelige ganger og blindveier. Så lekte de leken som også heter labyrint fra nrksuper, Håkon fikk rollen som Taurus og skulle fange de andre, en utmerket karakter som han spilte med glans!:)

Litt dyreliv ser vi innimellom også. Her er ei lita mus i akebakken som pilte fra hule til hule. Vi fikk plutselig øye på den og kunne følge med kor den sprang. Skikkelig stilig!:)


Ønsker alle ei god helg og en god vinterferie til de som har tatt fri. Vel møtt i neste uke til mange flotte vinterferiesprell:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)