Uke 7 - 2019
by Fageråsen on February 15th, 2019

Da er vi kommen til midten av februar og tiden flyver avsted.
Februar har i tillegg bydd på all slags type vær ifra strålende sol til regn og storm. Spennende å oppleve slike store ytterpunkter av været.

Full fart i akebakken byr på mange ting. Å ake i tog er jo noe av det kuleste som finnes. Karina og gjengen laget et tog med over 14 barn fordelt på masse akematter. Og når føret er så bra som det er nå, blir det stor fart og mye latterkrampe!

Ungene syntes det var stor stas og forberede til karnevalet. En gjeng heiv seg rundt å flyttet bord og stoler, noen blåste opp ballonger og en siste gjeng var nede og laget pynt. Det ble både bannere, velkomstskilt og bordekorasjoner! Tusen takk for hjelpen:)

Ukas høydepunkt var selvfølgelig karnevallet! Karina hadde laget klart pølse med brød og sjokoladekake som vi kunne storkose oss med. I tradisjon tro hadde vi også en presentasjon av alle kostymene. Når vi roper på alle superheltene så røyser de seg på stolene så alle kan se, så roper vi på alle hekser, sjørøvere, ninjaer, prinsesser og ananaser i tur og orden. Ungene syntes det er stor stas å få stå på stolen å vise kostymet sitt frem:) Etter mat så danser vi i gymsalen med balllonger og musikk:) Ekstra gøy er det når vi ser at ungene går inn i rollen til det kostymet de bærer, da blir det alltid mye ablegøyer:)

HJertedagen måtte vi selvfølgelig og markere på SFO. Den handler jo ikke bare om kjærester og sånt, men også om vennskap og familie. Tror det var mange hjemme som fikk noen fine kort igår, og vel fortjent er det<3

Ønsker ei god helg til alle sammen!:) Pass på å ikke blås bort i helga:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)