Uke 6 - 2019
by Fageråsen on February 8th, 2019

En uke med strålende solvær og litt mildere temperaturer ble tatt imot med åpne armer. Det har til og med snødd litt:)
På tur opp fra kraftstasjonen på tirsdag denne uken fikk vi oss et skikkelig sjokk! Bare noen få meter foran oss spratt det en hare ut fra busken og nærmest fløy over veien i en alvorlig fart. Vi skvatt så av det flotte synet at vi ble bare stående å måpe!:) Et herlig syn på en helt vanlig tirsdag:)

Skikkelig gøy med trepinnene våre, vi kan bygge mange forskjellige konstruksjoner og figurer i snøen. Og det er bare fantasien som setter grenser. Det ble til og med bygd et lite krypinn for mus, røyskatt eller en liten kanin, alt etter som va som går forbi. I det lille skjulet la vi noen solsikkefrø som de kunne kose seg med før de la på vei videre:)

Samenes dag på onsdag og noen av ungene hadde med seg flagg. Veldig gøy å lære seg noen strofer samisk fra de som kunne. F.eks lihkku beivviin, som betyr gratulerer med dagen:)
En herlig gjeng med 3.klassinger forbereder overnattingen. De hakket grønnsaker til tacoen, flyttet inn sofaen og gjorde alt klart til det store høydepunktet for dem denne uka:)
Og så kom endelig overnattingen. Tror nok det var en del sommerfugler i magen til de små, men de roet seg litt etterhvert, litt spenning hører med:) Vi spiste taco (med nachos!!), så på Emoji-filmen, lekte gjemsel, tok nattpussen og krøp i posen. Noen leste litt i ei bok og noen lå og skravla litt før det ble stilt i leiren ca kl 2130:)
Det første vi hørte på morgenen når vi vekte de var en som sa "JAAAA Æ GREIDE DEt" :):)
Ferske rundstykker til frokost, litt tid til lek og deretter la vi på vei for å rekke bussen til skolen. Tusen takk for ei skikkelig flott overnatting med gjengen:)

Uken avsluttes med full fart i akebakken, vi har spist rester fra taco til lunsj:) Nydelig føre i akebakken til både ski, kjelke og akematte:)

God helg ønskes fra hele gjengen på Fageråsen SFO!Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)