Uke 3 - 2019
by Fageråsen on January 18th, 2019

Snø, snø og mere snø. Det er et nydelig flott vintervær her oppe, til tross for litt kaldere temperaturer tidligere i uken, har vi storkosa oss ute med masse fin vinteraktivitet!

Rett over Sørvikfjellet kunne vi denne uken se blå himmel og røde skyer. Et skikkelig flott skue! Kanskje vi ser noen solstråler allerede i neste uke?
Litt balansertrening før skisesongen og skirennene starter er alfa og omega! Karina tok med seg en gjeng som vill ha ei lita utfordring. Oppe i akebakken henger noen tau som man kan klatre i og balansere på. Man kan prøve å komme seg fra ene enden til andre uten å være borti bakken. Karina fikk det til en stund - før ho satte seg fast:)

I tillegg til balansetrening er det veldig fint å ha litt styrketrening/sirkeltrening. Aktivitetsskolen hjalp til med å arrangere fine øvelser som er tilpasset barn. Forskjellige øvelser i hvert hjørne av gymsalen. Vi hadde spensthopp, planken, sit-ups og push-ups. Musikken ble satt på og vi skulle gjøre øvelsene i 20 sekunder før musikken stoppet og vi byttet stasjon. Nå er vi klare til skigåing alle sammen:)

Full fart i akebakken denne uken. VI er skikkelig heldig som har fått oss en ny vikar med på laget. Han heter Håkon og er en skikkelig snill kar som er glad i å være ute å herje i akebakken! VI gleder oss til å bli bedre kjent med han!:) Ta dere gjerne tid til å hilse på om dere ser han!:)
Avslutter med et bilde at en søt liten gnager! Vi mistenkte først at det var en lemen, men videre etterforskning gjorde at vi misstenkte at det kanskje kan være en vånd, eller en såkalt jordrotte. Veldig fint å være så tett på naturen iallefall og få sett naturens gang på nært hold.

Ei god helg ønskes!:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)