Uke 51 - 2018
by Fageråsen on December 21st, 2018

Siste skoleuke før juleferien. Nå er det ikke lenge igjen til jul. Til tross for at vi ikke har så mye snø, er julestemningen på tipp topp hos oss!:) Vi bare lurer på om det skyldes det magiske tryllestøvet fra alven!:)
 

Tror dere ikke denne karen hadde gjort nok et knep denne uken? Vi fant en haug med pakke oppigjønna bakken til SFO, Vi åpnet pakkene og fant BARE skisko. Da vi kom opp til inngansppartiet sitter alven oppi ei skisko og gliser lurt!:)
 
I kalenderen vår denne uken sto det at vi skal gjøre noe fint for hverandre! Vi hadde en stor plakat med et hjerte for hver klasse. Så delte vi ungene i små grupperfor å høre om de hadde noe de ville fylle på inni hjerte! Det var mange fine og støttende ord som kom fram, og som ble skrevet ned på plakaten! Det er ikke rart vi syntes vi har verdens fineste kalender:)
 
En skikkelig koselig nissefest på onsdagen! Så mange fine nissegutter og nissejenter som kom. Vi spiste grøt og pepperkaker og storkosa oss. Midt under danselek i gymsalen kom det en julenisse plutselig løpende inn! Ungene i ekstase og nissefar i gledesrus;) Vi satte oss ned sammen med han for han hadde nemlig noen gaver til oss. Han har nemlig hørt at hver tirsdag i desember har vi hatt en julekalender som går ut på å glede andre. Han ble så imponert at han hadde lst til å gi oss en liten førjulsgave. I sekken sin hadde han 3 pakker, mandariner og litt seigmenn. Det smakte fortreffelig og i gavene lå det kjøkkenleker og 2 brettspill. Helt perfekt! Tusen takk til nissefar som kom på besøk til oss!
 
Torsdag hentet vi ungene kl 11.00 da det var siste skoledag! VI hadde planlagt å ta turen fra skolen til SFO til fots. Det var kanskje ikke helt topp motivasjon for å sette igang med turen, spesielt ikke når bussalternativet er til stede. Men så straks vi startet å gå snudde stemningen og vi var ikke kommet oss av parkeringsplassen engang før latteren og smilet satt løst. Skikkelig kult var det også når vi så 2 flotte reinsdyr et stykke fra skolen. I tillegg så vi ca 1 million lemet, besøkte et par koselige besteforeldre, stakk innom å hilste på en valp og fikk høre en sauehistorie! Kl 14 var vi fremme ved SFO og fikk til og med tid til å leke en stund der og! En kjempefin tur:)
 
Avslutter bloggen med et bilde av noe det vakreste jeg vet om - en el haug med sko som er plassert pent og pyntelig på rekke og rad!:) Ungene er råflinke å ordne opp etter seg ! Og det er ikke bare pent og praktisk, men det er også for for sikkerheten sin del i tilfelle det skulle gå en brannalarm! Tommel opp!:D

God jul og godt nyttår!

Hilsen Kristine, Karina, Lene og Hanne <3Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)