Uke 50 - 2018
by Fageråsen on December 14th, 2018

Ei koselig uke med mye førjulsprell, været holder seg fint med litt mildvær mot slutten av uken!

SFO'ens verdens fineste julekalender denne uken var at vi skulle gjøre noe fint for barnehagen! Vi hadde vært og fått tak i 3 gjenbruksgaver som vi hadde lyst til å gi til dem. Så vi tok på oss nisseluene og gikk gruppevis inn til alle avdelingene. Vi satte oss ned på golvet og fikk gitt gavene, ønsket god jul og gitt klemmer til de som ville ha. SFO-ungene ble skikkelig rørt over å se at de minste ble så glad i gavene og at de voksne i barnehagen ble så glad for besøket! Og det er jo nøyaktig det førjulstia handler om!

Sjekk hva som møtte oss på mandagen etter skolen!! Helt oppi toppen på flaggstanga ved brua han ALLE refleksvestene våre! I andre stanga hang det en SKIKKELIG rampete alv!! Vi måtte fire ned både vestene og alven, pluss at alven ikke kan røres for da mister han magien. Vi kan ikke gjøre annet en å flire av alle rampestrekene!:)
 
Tenk at vi fikk besøk av 2 små nissegutter på SFO. De kom ens ærend for å leke gjemsel med oss!! Heile SFO-gjengen kom løpende ned til banen når de så hvem som skulle leke med oss. Tommel opp til begge nisseguttene som var rågode til å finne SFO-ungene:)
 
I tradisjon tro hadde vi også i år juleverksted på SFO. Ungene lager kort, papirlenker, rammer og julefigurer mens vi hører på julemusikk på annlegget. Heldigvis har vi superkreative Hanne sammen med oss, som er minst like glad i juleverksted som ungene:)
 
Tenk at Alven ble fanget helt på tampen av uken. Det måtte bare litt evner av 2 ninja turtles, 1 spiderman, 1 chewbacca og 1 uidentifiserbar figur. Kanskje klarer han å komme seg løs iløpet av helga så han kan drive på med rampestreker i neste uke? Han er jo tross alt magisk!
Helt til slutt må  vi få vise bildet av det nye flott lekerommet vårt! Aktivitetsskolen har malt veggene og innredet med tepper og møbler. En skikkelig flink gjeng! Vi er storfornøyd med nyrommet:)

Ei god helg ønskes til alle sammen:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)