Uke 49 - 2018
by Fageråsen on December 7th, 2018

Ei kjempefin start på Desember måned. Vi har gått gjennom månedsplanen med ungene og det er masse gøy som de gleder seg til. Etter noen dager med mildvær kom det til slutt litt snø igjen. Blir ekstra koselig stemning når vi ser at det daler ned!

I tradisjon tro tente vi julegrana første mandag i desember! En skikkelig fin start på julemåneden for både voksne og barn. Også innendørs har vi pyntet med adventsstake, julestjerne og juletre:)
 
På tirsdag da vi kom av bussen på kraftstasjonen ble vi møtt av en DIGER pakke fra en litt rampete alv. Vi samla oss rundt den og åpnet den ilag. Oppi pakken lå det 2 store poser med fuglefrø! Hvordan i alle dager viste alven at vi har en julekalender som handler om å glede andre? Og at akkurat i dag var det dyrene i skogen som vi skulle ta vare på? Mysteriet forblir uløst!
​En skikkelig flott arbeidsgjeng hadde lyst til å hjelpe til med å male kosekroken vår nede. Hele rommet som tidligere har vært lager skal nå bli til et lekerom! Vi storkosa oss med julemusikk på anlegget og skravling mens vi arbeidet! 

Onsdagens utflukt måtte dessverre avlyses pga av glatt føre. Isteden gikk vi en tur opp i skogen til en ny plass som vi kunne utforske litt. Etter litt lek kunne vi sette oss ned sammen for å spise lunsj og høre på ei fin førjulsfortelling:)
 
 Torsdagen da vi alle var samlet på banen, kom det en julenisse ramlende ned fra skogen. Han kom ens ærend for å leke og herje med oss. Kappløp ble det i tillegg, men nissefar var ikke i nærheten av å vinne noe løp. Han pustet og preset seg gjennom hele kappløpet!:):) Veldig gøy med besøk, kanskje han får tid til å komme flere ganger:)
 

Vi tar helg og teller ned dagene videre mot jul. Vel møtt til mandag og nye førjulsprell:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)