Uke 48 - 2018
by Fageråsen on November 30th, 2018

Da er vi kommet til slutten av november og tiden flyr avsted. Vi har telt ned dagene til 1.desember og nå er den rett rundt hjørnet. Utbyggingen av Tianhallen fortsetter for fullt og vi merker økt trafikk langs veiene. Vi har fokus på å holde oss samlet når vi ferdes i bakken og signaliserer til de store bilene at de stopper opp og venter til vi har passert!
 

Ei skikkelig herlig snøuke har vi hatt her oppe hele uken. Masse deilig puddersnø gjorde at vi kunne finne frem både akebrett og onefoot. Vi fikk også med oss hele gjengen for å tråkke opp en kjempestor labyrint på banen. Her kunne ungene leke "katt og mus!" og løpe i mange ulike retninger, ta en snarvei eller ende opp på et blindspor:)

Vi fant og frem skiene denne uken, kjempegøy å se skiglade unger øve på teknikk og balanse. Gleder oss stort til vi kan pakke sekken og gå på skiturer i marka.

 
Høydepunktet denne uken var mørketidsfesten på Onsdag. Ungene har vært skikkelig flinke til å lage lykter av glass og hermetikk. De har kostet sitteplassene og hjulpet til med å måkke frem bålet. En skikkelig bra innsats. Mørketidsfesten ble kjempekoselig og det var veldig fint å se at så mange hadde mulighet til å ta turen!
 
Vi hadde ei bursdagsfeiring mot slutten uken. VI spiste pølse med brød og lekte "morder i mørket" ute i snøen. Det er jo bokstavelig talt mørkt ute så det ble litt vanskeligere å finne skurken!:) En glad og fornøyd bursdagsgutt!

Ei riktig god helg til alle sammen!

Hilsen oss på SFO:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)