Uke 47 - 2018
by Fageråsen on November 23rd, 2018

Masse spennende som skjer her oppe i Kilbotnmarka for tiden. Første tegn på at utbyggingen av Tianhallen har startet. Gravemaskinene er i sving og sikkerhetsgjerdet er kommet opp. Det blir spennende å se hva som skjer fra uke til uke!:)
 

Denne uken startet med 2 fulldager med sprell. Mandag pakket vi sekken og gikk på en skogstur. Alltid spennende å følge med skogen i overgangen til vinter. Nærheten til skogen gir oss en helt unik opplevelse av de forandringene som skjer. Vi tok turen først opp til gamle skytterbanen, deretter videre til Frode Aspakers gapahuk. Ingen sak å gå på skogstur med glade og eventyrlystne barn:)
 
På den siste fulldagen sto det matlaging på planen. Ungene hjalp til å skjære opp pølse, potet, gulrot, kålrabi og purreløk. Alt sammen heiv vi oppi gryta og kokte det sammen. Ei skikkelig god betasuppe som smaker ekstra godt når ungene har lagd den:)
 
Forberedelsene til mørketidsfesten er i full gang. VI har samlet sammen hermetikkbokser og syltetøyglass ungene har dekorert. Hermetikken er veldig fin å spikre små hull i, det blir ekstra fint når man får et telys oppi. Det er bare å glede seg til mørketidsfesten førstkommende onsdag!
 
ENDELIG kom snøen! Og når den først meldte sin ankomst så gjorde den det skikkelig. Ungene var i ekstase ved synet som møtte dem da de kom opp! Det ble aking, bygging av snøfigurer og masse fin snølek på fotballbanen. Kanskje ligger snøen helt til påsken?:)

Vi ønsker ei skikkelig god helg og håper at alle nyter snøfallet i helgen:)

Hilsen gjengen på FageråsenPosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)