Uke 45 - 2018
by Fageråsen on November 9th, 2018

​For en nydelig start på november. Spesielt på morgentoget kan vi se det fine lyset fra solen som lyser opp fjellene. Det er litt rim på bakken og vi hører det knaser under skoene våre! Vi tok en tur opp til Fjellelva for å sjekke nettopp om det var kommet is der, men der var det nok bare vann enda:) Vi prøver igjen om noen uker.

​Nå når det har blitt mørkere og vi går ned til buss, ser vi klart og tydelig noen av refleksene i stjerneskogen. Hvert år på denne tiden bruker vi litt tid på å henge opp nye stjerner, plukke opp noen av de gamle som har blitt blåst bort og henge de opp igjen. Tilslutt blir det en nydelig, glitrende stjernehimmel som vi kan lyse på med hodelyktene våre.
 
​Når alle stjernene er oppe, er det ekstra koselig med eventyrstund. I år leste vi eventyret om Gullhår og de 3 bjørnene. Et godt gammeldags folkeeventyr fra 1848 som 170 år senere, enda blir godt likt av barn:)
 
​En liten trang til å utforske ulike deler av skogen gjorde at vi plutselig hoppet av bussen ved snuplassen i Kilbotn. Vi la fra oss sekkene og spredte oss inn i skogen for å se hva vi kunne finne. Her fant vi så mye rart som vi aldri hadde trodd vi kom til å finne. Hele 4 TV’er, 3 PC-skjermer, 4 skrumaskiner, 8 dekk, radioer, høytalere og mye, mye mer! Vi samler alt i en stor haug og ringte kommunen for å gi beskjed. Stor applaus til superflinke unger:)
 
Brannøvelsen denne uken gikk kjempefint. Vi delte oss opp klassevis og gikk brannrunden inne og pratet om hva vi skal gjøre dersom brannalarmen går. Så når alarmen gikk av så kunne vi øve på å gå rolig ut og stille opp i en rekke på avtalt oppmøtested. Tommel opp til hele gjengen som tok det på alvor og var med på øvelsen. Nå føler vi oss forberedt dersom alarmen skulle gå!:)
 

Ei skikkelig god helg til alle sammen!Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)