Uke 44 - 2018
by Fageråsen on November 2nd, 2018

​Da var endelig snøen kommet til Kilbotnmarka.
Det måtte bare bli november først!
Et stort hvitt teppe har lavet ned iløpet av helga.
Litt mildvær ut gjennom uken gjorde at litt av snøen regnet bort. Men vi fikk  iallefall aket på rumpeakebrett og stått på onefoot før mesteparten forsvant igjen.

Vi har observert både harespor, musespor og en og annen rev som har trasket forbi! Skikkelig spennede å gå på sporjakt! 


Nå håper vi bare på masse masse mer snø sånn at vi kan ta i bruk alle akebrettene og akemattene som står i nyskuret vårt:)

En skikkelig fin utflukt denne uken på en ny og spennende plass. Hver dag når vi går opp fra bussen så ser vi ut over myra og har lenge hatt lyst til å utforske. Så vi bestemte oss plutselig for å gjøre nettopp det. Vi gikk fra kraftstasjonen og direkte opp rett over veien og inn i skogen. Vi utforsket hver eneste krik og krok av området og vi fant til og med en stor kasserolle! Hvordan kan den ha havnet der? Videre gikk vi gjennom en tunnell under hovedveien, opp til elva og havnet tilslutt opp ved fotballbanen! En kjempeflott utflukt!
 
Fuglene i Kilbotn må jo også ha litt mat. Så derfor måtte vi lage dem noen skikkelig fine fuglekasser, Vi samla inn melkekartonger og limte på masse forskjellig som vi fant i naturen. Vi klippet hull og festet på en pinne som fuglene kan stå på. Nå gjenstår det bare å fylle de med mat og henge de opp i ei buske. Så kan vi av og til gå å sjekke om de har vært å spist:)
 
Ungene har lekt "Hvem er borte" på fotballbanen. De legger seg ned på fotballbanen og gjemmer ansiktet mens en annen legger et teppe over en av dem. Når vi sier det er klart så skal ungene reise seg å finne ut hvem som har forsvunnet. Jo flere vi er jo vanskeligere er det å gjette! men vi klarer det til slutt når vi hører at den under teppe begynne å knise:)
 

Da ønsker vi ei riktig god helg herifra!
Vel møtt på mandag til nye sprell:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)