Uke 43 - 2018
by Fageråsen on October 29th, 2018

​Vi er kommen til slutten av oktober og frosten har for alvor satt inn her på SFO. Langs veien på morgenen kan vi se isdråper på gresset og vi blåser frostrøyk fra munnen. Alle sølepyttene vi kommer over har et islag over seg og det er ekstra gøy å tråkke på de! 
 

​Uken ble startet med fokus på vennskap. På selve vennskapsdagen fikk alle ungene trekke en lapp ifra en bolle, på den lappen sto det et navn som de skulle være ekstra god med iløpet av dagen. Ekstra morsomt at det hele skulle være hemmelig, så kunne man gjette hvem som fikk hvem. Ungene tok oppgaven på største alvor og tok seg tid til å dele ut både klemmer og gode ord til den vennen de trakk. 
 
Litt oppussing av vikingbåten ble det tid til denne uken. Dragehodet er kommet på plass og vi har fått opp en mast. Halen var blitt knekt så med litt snekkerferdigheter var ogsså den på plass igjen. Nå kan alle ungene ta ferden med den flotte vikingbåten vår til nye spennede destinasjoner:) 
 
 
​Bursdagsfeiring ble det også denne måneden. Det ble pizza til bursdagslunsj og bursdagssang fra hele SFO. Etter lunsj tråkka de figurer i frosten på fotballbanen, Hjerter, stjerner, snøengler og mange fine figurer ble skapt. En kjempefin dag for 6-åringen som vi feira:)
Mange fine oppdagelser så straks frosten setter inn. VI koser oss ute og passer på å nyte hver solstråle som skinner før mørketiden setter inn for fullt.

God helg fra alle oss på Fageråsen SFOPosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)