Uke 41 - 2018
by Fageråsen on October 12th, 2018

Denne uka har bydd på masse læring, kunnskap og lek.
Vi har fiksa litt opp i vikingbåten vår den står nå og pryder uteområdet vårt ved verandaen.

Et kjapt tilbakeblikk på bloggen fra ifjor viser at vi også i oktober hadde mye skiftende vær. Her får vi alt ifra regn og rufsevær til knallsol og fine temperaturer. Oktober byr på så mangt:)

Endelig fikk 1.klasse ta spikkesertifikatet. Det hadde de gledet seg til. De har fått hatt en gjennomgang av reglenebog fått øvd MASSE. Øvelse gjør som kjent mester! Onsdag hadde vi utdeling av sertifikatene og Karina skapte en høytidlig seremoni på banen så alle fikk se og klappe for de som fikk utdelt sitt sertifikat. 
 
Aktivitetsskolen tok seg en tur til nye, flotte Maistua denne uken. Den har nettopp vært pusset opp av "Eventyrlig oppussing" som kommer på tv3 i november. Vi tok turen opp for å se hvordan det hadde blitt. Litt ruskevær fikk vi, men hva gjør vel det når humøret er på topp? Det første som møter oss er en diger glasskuppel med 4 flotte stoler som vi kan nyte utsikten i. Inne i hytta ble vi enda mer begeistret over forandringene som har vært gjort, en av jentene uttrykte at det var "skikkelig luksus liksom". Tusen takk for turen til turguide Torill fra Harstad turlag (Lene sin mamma) og til aktivitetsskolen som er en super gjeng å ha med seg på fjelltur:)
 
Vi avslutter uken med lek på fotballbanen i solvær og en nydelig betasuppe:)

Ei god helg ønskes til store og små fra oss på Fageråsen SFO:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)