Uke 39 - 2018
by Fageråsen on September 28th, 2018

​Da har vinteren gjort sin anmarsj i Kilbotn. Mandags morgen kunne vi se snødekte fjelltopper på morgengåingen. Det har til og med snødd helt nede på bakken. Også her oppe på Fageråsen hadde fjellene et hvitt teppe over seg, ungene gleder seg allerede til akebakken er FULL av snø som vi kan ake på:)
En spennende tid vi går inn i:)
Hele 2 bursdager er feiret denne uken. Hver bursdagsjente/gutt fikk sin egen dag med bursdagslunsj, bursdagssang og aktivitet. Denne gangen ble det buldog og morder i mørket. Hipp hurra for ukens bursdagsbarn:)

På månedsplanen denne uken sto det 2 dager med rappellering. Dessverre så vi at bergene vi bruker å klatre på var såpeglatte av regnværet. Så vi fant en alternativ løsning heller. Vi tok ongene med oss bort til skogen bak reklameskiltene ved myra og lekte gjemsel og rødt lys. Når man er i tett skog så holder vi oss tørre så det var helt perfekt på en regnfull dag. Kjempegøy med gjemsel, ungene var jo så "vanskelig" å finne:D:D:D
 
Aktivitetsskolen fikk være kunstnerisk denne uken. Vi hadde kjøpt masse egg, tømt innholdet i en bolle (som ble til en nydelig eggerøre) Deretter fylt maling oppi eggeskallene. Reglene var ganske enkle: Det var ikke lov å kaste, kun dryle! Eggene skulle pælmes så kraftig mot arkene for å få et best mulig resultat. Og knallfint ble det:) Kunstverkene kan besiktes på SFO!

Vi avslutter uken og måneden med et nydelig høstvær og ønsker oktober måned hjertelig velkommen:)

Hilsen oss på Fageråsen!Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)