Uke 38 - 2018
by Fageråsen on September 21st, 2018

Ei kjempeflott uke her på Fageråsen SFO. Tidligere i uka var det skikkelig finvær med sol. Det skal vi huske å nyte når vi går inn i ei tid der vi kan få litt ruskevær:)

3.klassingene har funnet seg en fin lekeplass borti akebakken. Her bygger de seg hytter og koser seg. Av og til går det en gjeng nysgjerrige sauer forbi, som alltid har tid til å stoppe opp å skravle litt med oss. 


 
​Vi har hatt førstehjelp på agendaen denne uken og i den forbindelse så spør ei 3-klassejente: «Vi hadde jo det i fjor, hvorfor må vi ha det på nytt?» Et flott spørsmål å få, fordi det virker jo veldig rart å gjøre det om igjen. Men hun kom selv på svaret i samme farta. Vi må jo selvfølgelig øve og øve for å bli mester i førstehjelp. Vi klarer jo ikke å hjelpe noen om vi har glemt av hva vi skal gjøre. Så vi delte oss opp klassevis og øvde på stabilt sideleie, rope etter hjelp, få kontakt med personen, låse opp en smartlf og «ringe» til 113 og mye, mye mer. Så nå har vi blitt flere hakk tryggere på førstehjelp:)
 
​Resten av 2.klassegjengen tok turen til politistasjonen denne uken. De andre kunne fortelle at det var en skikkelig bra tur forrige onsdag. Også nå fikk de prøve politijakke, hilse på bamsen, besøke fengselet og høre på sirenen fra politibilen. Tusen takk til gjengen på politistasjonen for at vi fikk komme på besøk.
 
Aktivitetsskolen lagde ei skikkelig bra hinderløype til SFOi gymsalen. Aller først skulle man kaste balll i bøtte, så var det og hompe på hompeballen bort til motsatt side av salen, der møtte de en tunnel som de måtte smyge seg gjennom, bord og stoler var neste som de måtte krype under før helt til slutt skulle slå en ball i et mål!:) Kjempeartig:)
 

Ei god helg ønskes til alle sammen:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)