Uke 37 - 2018
by Fageråsen on September 14th, 2018

Ei innholdsrik uke midt i september! Tida går så fort. Det har vært flere dager med knallvær og sommertemperaturer, og det har vært overskyet og styrtregn. Vi trives i all slags vær! Uka har bestått av bursdagsfeiring, politibesøk og bålaktiviteter! Ei hærlig uke!
 

Aller først må det deles noen bilder fra morgengåingen. Sjekk den nydelige utsikten vi kan nyte mens vi går til skolen! Vi kom til og med over en dø lemen i Ruggevika! I tillegg er det fint å se at så mange benytter seg av gåingen på morgen, vi øver hver dag mens vi går og øvelse gjør som kjent en mester:)

Halve 2.klasse fikk første turen til politistasjonen. Andre halvdel drar neste onsdag! EN kjempespennende tur der de fikk sitte i politibil, besøke fengselet, hilse på politibamsen og høre på sirenen!:) Etter besøket ble det litt tid til overs for å leke i generalhagen.
 
Vi var å sjekket bålgruvene borti akebakken og gjett hva vi fant! Gammelt søppel og skrot oppi gruvene! Vi spurte om 4.klassingene kunne hjelpe oss å rydde unna og sortere det riktig og de kom spurtene bortover som en vind med hver sin pose. Tommel opp for at de tok ansvar:)

Aktivitetsskolen har denne uka fått skutt med luftgevær. Tydelig at konsentrasjon og teknikk gjør susen for det var absolutt mest treff i midten. Etter en stund kom en ekte jeger forbi som var på tur opp i skogen, han ga oss tommel opp for aktiviteten og bruken av refleksvest mens vi holdt på! Kjempeartig:)

 
3 dager med bålaktiviteter. Først bålvettreglene, deretter øve på å lage bål og bålkonkurranse. Og til slutt kåring av vinner og utdeling av bålsertifikat! Kan meddele at alle klassene var med på konkurransen og at det ble så utrolig jevnt at vi bestemte oss for å gi premie til ALLE sammen. Vi er kjempeimponert over samarbeidsevnene, kunnskapen og ikke minst gleden når vi gjennomførte aktivitetene!:)
 

Ønsker en strålende helg og vel møtt på mandag til nye sprell:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)