Uke 36 - 2018
by Fageråsen on September 10th, 2018

En skikkelig spennende uke på SFO denne uken. Vi har fått en ny vikar som har vært sammen med oss denne uken. Hun heter Danielle og er nyutdannet barnevernspedagog. I tillegg har vi fått en ny førsteklassegutt som startet på mandag. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med begge:)

En 7- åring har blitt feiret denne uken. Han hadde et smil som gikk fra øre til øre når hele gjengen sang bursdagssangen for han. I tillegg tok han med seg klassen sin inn for å spille kanonball i gymsalen:)
 
Vi har stått på og jobbet med forberedelser til overnattingen. Duken på lavvoen måtte inspiseres for rifter eller hull. Gulvet inni måtte sjekkes for spiker og kostes for blad. I tillegg fant vi frem luftgevær og blinker så det var klart:) 
 
3.klasse fikk et stort og viktig oppdrag en dag i denne uken. De skulle hjelpe en førsteklassing. Enten ved å gå ilag, hjelpe til med sekken, prate og tulle litt med dem. ALLE tok oppgaven på strak arm og gikk sammen med dem og hjalp til. For en hærlig gjeng:)
 
Aktivitetsskolen tok turen til hundremeterskolen denne uka. Her lagde de selv bål (og la en god taktikk for hvordan de skal vinne bålkonkurransen i neste uke) og koste seg med god mat! Grillspyd med kylling, paprika, ananas og sukkererter + litt paprikapotetgull ved siden! SKIKKELIG snadder. Etter mat lekte vi boksen går i skogen før vi gikk ned til resten av gjengen:)
 
Så var første overnatting unnagjort, både voksne og barn er kjempefornøyde. Det var utrolig stort å få prøve både luftgeværet og firehjulingen! Vi kunne nok ha holdt på til langt uti natta hadde ungene fått valgt, men etterhvert var bålet varmt og maten klar så vi avsluttet og gikk for å spise kvelds:) Etter vi hadde kommet oss på plass i posene og funnet ei perfekt liggestilling, kunne Karina fortelle røverhistorier fra Kvæfjord! Tusen takk for ei vel gjennomført overnatting:)
 

God helg ønskes fra alle oss til alle dere:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)