Uke 33 - 2018
by Fageråsen on August 17th, 2018

Siste fulluke før skolestart. Vi er blitt kjent med enda flere 1.klassinger, for en hærlig gjeng! Det har blitt både bursdagsfeiringer og turer denne uka og vi har hatt både knallsol og regnvær:) Ei flott uke!
 

KLAR-FERDIG-BULLDOG!! 1.klassingene har lært seg reglene på bulldog, stikkball, kanonball og bomba!  Og vi har lekt de lekene hver eneste dag. De syntes det er så stas at det er det første de spør om når de kommer til SFO:)  "Gooooomårn, skavispællekanonball"? :D:D
 
August er en måned med mange bursdager, siden alle ungene får sin egen dag og  noen har hatt bursdag i ferien, feirer vi litt på "etterskudd". Men det det er stor stas allikevel:) Hele 2 bursdager sto på planen denne uken, og vi har fått feiret både en 6-åring og en 7-åring:) Det var noen kjempefornøyde bursdagsbarn som storkosa seg på dagen sin. 

Det KRYR av bær i skogen, vi fant både blåbær og markjordbær i bøtter og spann. Vi snag blåbærsangen til Alf Prøysen og plukket i poser. Vi er så heldig å ha Hanne sammen med oss som har kunnskap om planter, blomster og trær. Så om vi lurte på hva en plante het eller hvorfor bjørka er hvit så kunne hun fortelle det:)
Karina kunne fortelle at hun hadde sett en hare nede ved kraftstasjonen dagen før. Den hadde dessverre blitt påkjørt og lå inn til siden mot grøfta. Vi tok turen i regnværet for å se om den enda lå der eller om reven hadde vært å henta den. Det var nok ingen hare å se ved veien men vi fikk oss en kjempefin tur allikavel. De nye førsteklassingene fikk se hvor vi går av på bussen og hvor i har alle stoppeplassene våre:) Skikkelig godt var det å komme tilbake til kilkamhuset igjen for der venta nystekte vafler på oss!

Da gjenstår det bare å si tusen takk for 3 fine SFO-uker og vel møtt til mandag og første skoledag:DPosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)