Uke 31 - 2018
by Fageråsen on August 3rd, 2018

Velkommen tilbake til et nytt SFO-år til alle unger, foreldre og kolleger<3 Skikkelig flott å se alle igjen! Vi har 3 fulle uker før skolen starter og masse av tid til å finne på sprell:) Vi gleder oss! 
 

Med hetebølge over Harstad ble det selvfølgelig en hel masse bading, både i vannspreder, i kulpen og i Kanebogenfjæra. Skikkelig godt å kjøle seg ned når gradestokken går over 30​°C. Spesielt turen til Kanebogenfjæra var skikkelig stas for der har vi aldri vært før. Da vi kom var det langfjære men det ble ble straks flo så vi kunne ta noen svømmetak. Vi fant og krabber, eremittkreps og fjæramark:)
 
Flott å komme tilbake til kjente og kjære leker. Bulldog på banen er en stor høydare. Heldige oss fikk besøk av noen førskolegutter som hadde skikkelig lyst til å leke sammen med oss. Og våre flotte 4-klassinger som var mer opptatt av å lære bort leken enn å vinne selv:)
 
Vi har hatt en fin tur til hundremeterskogen i godværet, eller nå kan vi kalle det for 300-meterskogen for det var ganske nøyaktig 300 lange steg å gå dit:) Vi tok med oss pledd og hadde piknik i gresset og kosa oss med pannekaker. Etter lunsj utforska vi elva og fant ut hvorfor den var knuske tørr! I tillegg er skogen full av nydelige friske blåbær som vi plukka i hver vår kopp:)

Regnet kom på slutten av uken og vi har en skikkelig kosedag. Nå har det vært så varmt og tørt at det var bare flott med regn:)

Ønsker alle ei god helg og vel møtt til ei ny "fulluke" på mandag, der vi skal bli kjent med flere nye 1.klassinger:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)