Uke 25 - 2018
by Fageråsen on June 22nd, 2018

Og der var altså siste skoleuke over. Vi har fått mange gode klemmer og oppmerksomhet fra de som slutter og fra de som har tatt ferie. Vi setter utrolig stor pris på alle fine ord og tilbakemeldinger<3

"D e ei tid før alt" bruker vi å si. Og det er veldig sant! Det er allikevel litt vemodig når vi kommer til slutten av skoleåret og noen av ungene slutter på SFO!! Vi ønsker både dem og foreldre lykke til videre:)
 

Skikkelig artig å hoppe alt du greier i ei diger søle. Enda bedre om du har fullt regnhyr på og ikke blir søkkevåt. Etter ei uke med masse regn er det jo et paradis for profesjonelle sølehoppere:)
 
Når vi leter etter marihøner og samler de i ei bøtte, er det utrolig gøy å studere de nærmere med et forstørrelsesglass. Vi fant også en kokong med en larve inni, den ligger der inne før den går over til å bli en puppe. (Noe som ungene ler høyt av fordi det er et sånt morsomt ord) 
 
"Rødt lys" er en skikkelig populær lek for tiden. Det er om å komme først frem til den som står og det er kun lov å gå når han/hun har lukket øynene eller har snudd ryggen til. Veldig fin lek som ungene ofte leker:)
 
På årets aller siste skoledag var ungene ferdig tidlig. Vi var på skolen for å hente dem da de kom løpende ut av garderobene. Dagens plan var nemlig å GÅ til SFO:):) Det gjorde vi nemlig for 1 år siden og det ble en kjempeflott tur. Så ferden gikk fra skolen, langs gangveien, opp mot Jota, over Kalslettmyra og til Kaldslettveien. Derifra gikk vi opp mot Andslett også fulgte vi traktorveien over mot Kilkamhuset! FOR en tur:) Vel fremme kosa vi oss med kyllingfilet og nudler:)


​Ungene tar ferie på litt forskjellige tidspunkter, de som ikke har tatt sommerferie riktig enda skal være sammen med oss i neste uke og finne på mange morsomme sprell:) Kanskje blir det bading? :)

God helg fra oss på Fageråsen!Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)