Uke 24 - 2018
by Fageråsen on June 15th, 2018

Da er vi kommet til midten av juni og i skrivende stund er det bare 2 uker igjen til skoleslutt. Dagene går i rasende fart og vi må bare nyte den fine tiden som er igjen før vi tar ferie:)

En bursdag har blitt feiret denne uken. Hipp hurra for bursdagsbarnet som storkosa seg med valgt lunsj og kanonballaktivitet:) Vi prøvde oss først på den danske bursdagsangen, men når selv ikke Hanne som opprinnelig er fra Danmark kunne den, måtte vi gi opp å synge den norske heller:) Ungene stemmer i å synger for full hals, sikker på at det høres langt utfor området:):)
 
Byggeprosjektet fortsetter denne uken. Vi har fått jobbet masse i trehytta, spikret opp enda flere gelendere, saget av pinner som stikker ut og laget en knagggerekke der vi kan henge jakker o.l. VI har også bygd flere barkebåter med gjerde og styrhus. Litt vanskelig å få inn sageteknikken, men når en står på kanten av pinnen så blir det straks lettere:)
Gode, flotte Silje hadde siste dag hos oss denne uken. Det måtte vi selvfølgelig markere! Vi stilte ho opp på benken på verandaen og sa at ho måtte lukke øyne og ører. Så lagde vi en stor ring rundt ho. Så når ho åpna øynene, kunne hun se alle ungene rundt henne:) Vi hadde laget en plakat og mange kort som Kristine overrakte henne, også hadde vi selvfølgelig litt is som SIlje kunne dele ut. Fra alle store og små på SFO har vi lyst å takke for et kjempefint år og ønske lykke til videre:)
 

God helg fra Lene, Kristine, Hanne og Karina:)

Vi gliser fra øre til øre fordi vi har fått is, og fordi Hanne nylig har startet hos oss og ho er ei sånn fantastisk flott dame som vi og ungene har rukket å blitt glad i:)


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)