Uke 23 - 2018
by Fageråsen on June 14th, 2018

Sannelig kom det litt ruskevær denne uken. Litt regn og vind gjør at vi må finne tilbake til litt varmere klær igjen. Fra shorts og vannkrig ene uken til ull og regnklær neste. Ungene klager sjeldent over vær og vind, de finner alltid en aktivitet som passer været. De er så glade og positive og det smitter over på alle!:)

Vi lekte stiv heks i ringen på fotballbanen. De blir fort litt morsomt når en 3.klassing skal redde en 1.klassing som er tatt. Litt høydeforskjeller når man skal krype gjennom tunnelen for å redde noen, så blir det litt knall og fall. Og mye fliring etterpå:)
 
Etter noen turer til elva forrige uke fikk ungene lyst til å dra flere turer dit. Det er mange små rompetroll i småkulpene ved elva som ungene har tatt interesse i.  Skikkelig gøy å lage små demninger over elva som vi kan krysse:) Elva er ikke så dyp, men den er ganske brei så det er vanskelig å hoppe over! Elva går i knappesvinger og i sikksakk hele veien ned til havet, ene dagen vi var ved elva, bestemte vi oss for å følge den et stykke for å se hvor den gikk. Det var vi glad for at vi gjorde for vi kom til en skikkelig kul plass der det var bratte berg på hver side av elva, og ei fordypning inn i bergene så det ble som en hule. Skikkelig stilig, og det mest utrolige er at man fortsatt finner slike perler som ligger rett under nesetippen:)
 
Nydelige Straumsbotn!! Og nydelige unger å dra på tur med!! Når alle er hyggelige med hverandre, hjelper hverandre og ingen blir holdt utenfor, er det så fantastisk å være sammen med de. Vi bar ned kanoen fra hytta til vannet, så ungene fikk hver sin tur å padle, det ble faktisk tid til 2 turer for de som ville. Mens vi venta på vår tur i kanoen, lekte vi pangboks og utforsket området. Utover kvelden ble det finere og finere på vannet og da vi tok siste runden ut så var det helt speilblankt! Oppe ved hytta spiste vi kveldsmat og gjorde oss klar for å krype i posene. Karina fortalte et kjempefin historie på sengekantten om ei trollkvern, som ved hjelp av noen magiske ord kunne gi deg alt du hadde lyst på!! Hun hadde til og med trollkverna med seg for å vise:) Tusen takk for ei fantastisk siste overnatting med 3.klasse<3

 

Ønsker om ei super helg:)

LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)