Uke 22 - 2018
by Fageråsen on June 12th, 2018

I siste maiuke fikk vi noen dager med godvær! Såpass med temperatur at vi heiv oss rundt og hadde vannkrig, skikkelig kult:) I denne uken som har gått har vi feiret bursdag, holdt på med byggeprosjekt og vært mange turer til kulpen for å speide etter rompetroll! 
 

Den store marihøneplukkingen har herved startet på Fageråsen. Både jenter og gutter på tvers av klassene samler seg på andre siden av banen i buskasen. De har med seg bøtter og små skåler som marihønene skal bo i. Kjempeartig å samle små dyr for å studere de nærmere. Noen vil også ta de med seg hjem for å ha til kjæledyr, men disse karene bor nok her oppe hos oss og vi slipper de ut igjen før vi drar  hjem:)
 
Overlevering av kort, gave og en diger plakat til Tor-Erik. En kjempefin avslutning med en million gode knuseklemmer fra ungene:) Vi håper og tror han tar seg tid til å komme på besøk til høsten for å hilse på!
 
Litt snekring og småprosjekter hører årstiden til. Vi har ei superflott trehytte oppi skogen som ungene  har lagt. De har nettopp ordnet en stødig stige og et ekstra gelender, pluss at det er viktig å gå over hytta jevnlig å sørge for at ingen spiker stikker ut! Det er kontinuerlig med vedlikehold når man har hytte:) Ungene har også snekret seg noen småbåter som planen er å teste i elva:) Det renner ganske med vann i elva nå og det er perfekt for sjøsetting:)

 

Ei god helg ønskes til store og små:)

LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)