Uke 21 - 2018
by Fageråsen on May 25th, 2018

Mai er en superfin måned. Selv om vi har hatt litt overskyet og vind så er mai en av de fineste månedene vi har. Tiden raser som kjent fort avgårde og før vi vet ordet av det så har vi kommet til juni. Underveis må vi nyter hver dag her oppe:)
 

Vi trekker pusten og roper høyt i kor VELKOMMEN TIL JOBB KRISTINE!! Hun hadde sin første sammen med ungene på mandag og vi ser skikkelig fram til å jobbe med vår supersjæf! I tillegg har det startet en til dame som heter Hanne. Ei flott dame som skal være litt sammen med oss her oppe! Velkommen til henne også:) Vi samlet ungene på verandaen på mandag for at alle ungene skulle få hilse på de to og ønske de velkommen:)
 
Se så flinke ungene er langs skoleveien. Vi øver jo hver morgen på å gå til skolen og vi skravler, tuller og prater om ha vi skal gjøre på SFO etter skoletid. Nå når det nærmer seg skoleslutt er det naturlig at det blir litt færre barn på morgengåingen, men vi har fortsatt gåing hver skoledag og oppfordrer alle som har mulighet til å benytte seg av tilbudet:)
 
Det ble en kjempefin tur til Ruggevikfjæra. Vi hentet ungene på skolen og gikk i samlet flokk mot jektvika, over stien og ned i fjæra. Ungene som bor i jektvika og jektholtet syntes det er ekstra stas når de får peke hvor de bor. I fjæra er det utrolig mange ting som fenger et barn. Krabber, ål, skjell, steiner, lekestativene og den lille grusbanen som vi kan sparke fotball på. I tillegg var vi ganske heldig med været:) VI gleder oss til flere turer til Ruggevikfjæra!!:D

Ei god helg ønskes til heile hurven. Pass på så dere ikke blåser bort i helga:)

LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)