Uke 20 - 2018
by Fageråsen on May 23rd, 2018

En kjempeflott mai-uke. Vi har for det meste hatt opphold og fint vær men litt ruskevær innimellom. Også denne uken var det en fridag, så dagen etter ble en innklemt fulldag. Helt supert for oss for da kunne vi ta en utflukt til Fabeløya:)

Så herlig å få plantet og pyntet litt på området. Det blir med en gang litt sommer da. Ungene har malt blomsterkassene våre, de trengte litt frisk maling! Vi har og malt på hermetikkbokser og de ble jo faktisk skikkelig kule! Med knæsje farger og friske blomster ble det kjempefint:)
 
ENDELIG var ble det klart for å ta ut gocartene! Snøen er borte fra asfalten og vi har gått over alle og sjekket bremser, styring og dekk. Ungene har ventet lenge på bilene og det ble en stor jubel når vi fortalte at de kunne løpe på banen og prøve de! Litt trafikkregler måtte på plass først, også var det bare å tute og kjøre:)

 
Turen til Fabeløya ble en kjempetur. Ungene var enda litt "gjøger" etter 17.mai og var SÅ klar for å dra. Vi kunne nesten ikke komme oss fort nok over til øya:) Siste bakken opp mot toppen var det full fart, ungene parkerte sekkene i grillbua og sprang rett til tårnene!! Pga av fergetidene ble det en litt lang dag, så derfor var det ekstra viktig å roe ned innimellom. Vi grilla pølser og brukte god tid på å spise og drikke før vi heiv oss i lek igjen. Vi hadde også med oss utebingo, der det var om å finne alle figurene på arket for så å rope BINGO når det ble 4 på rad!
Alt i alt en kjempefin tur som vi garantert blir å gjenta flere ganger:) 


Ønsker alle ei superflott langhelg!!

​LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)