Uke 19 - 2018
by Fageråsen on May 11th, 2018

En super uke med alt fra skikkelig ruskevær til knallsol og sommertemperaturer:) Vi har feiret bursdag, hatt en fridag og en fulldag. En skikkelig annerledes uke:)
 

Ruskenaksjonen ble avholdt i begynnelsen av denne uken. Vi brukte både mandag og tirsdag til å finne rusk og rask rundt omkring på området og hive i søppelsekker. Vi tok en stripe fra Kilbotnveien og helt opp til Kilkamhuset. Også tok vi en runde rundt begge fotballbanene. Det resulterte i 3 sekker med søppel. I tillegg fant vi en micro, 2 stoler og en vaskemaskin. Skikkelige flinke unger!! Premien ble en iskrembar med jordbær og strøssel:)
 
Nå er kanskje undertegnede litt i overkant glad i 17.mai. Men dagen nærmer seg altså, så det er på sin plass å pynte opp litt rundt dørene. Ungene hjalp til å lage flagg så vi kunne henge opp både på greina i blomsterpotta og på veggen ved døra. Utrolig fint, og vi gleder oss til 17.mai:D
 
VI avlutter uka med en liten utflukt i skogen. Det er enda litt vått i marka men fint å gå fordet. Noen av ungene tok med seg sykkelen opp, kjempekult å sykle i terreng! Vi gikk opp mot gamle skytterbanen for å besøke elva. Det ble til og med muligheter for å dyppe tottelottene litt, Elva var naturlig nok ISKALD, så ungene var ikke så "hærig". Vi kan heller ta oss en skikkelig dukkert når elva stilner litt og det er litt varmere i været:)
 

Ha ei superfin helg og vel møtt til mandag til ei ny SFO-uke:)

​LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)