Uke 18 - 2018
by Fageråsen on May 4th, 2018

Så flott det var å gå inn i mai måned med sol fra blå himmel. En liten fridag midt i uken gjorde oss litt forvirret sånn at da onsdagen kom, hadde vi alle en skikkelig mandagsfølelse:)
 

Vi startet uken med en skikkelig dugnad i stjerneskogen. Etter at aktivitetsskolen lagde oss sekkeplassen hadde vi lyst til å shine litt mer. VI plukka søppel, rydda unna greiner og sagde bort noen småbusker. Det ble skikkelig flott og ungene gjorde en kjempeinnsats!
 
Vi har feiret hele 2 bursdager denne uken. Begge har vi feiret rundt bålet med flagg, sang og bursdagslunsj! Skikkelig godt med varme pølser og karbonader på bål. Og 2 fornøyde bursdagsbarn som fikk hver sin fine dag:)
Gjengen som går om morgenen benytter anledningen til å plukke søppel langs skoleveien. Vi startet allerede ved Rema 1000. Vi var inne hos de og fikk noen poser, de ble så begeistret for jobben at de lovte oss en liten premie for innsatsen. Vi venter i spenning for å se hva det er. Ungene har iallefall gjort en kjempejobb med ryddingen på morgentoget. I tillegg fant vi en liten kar i et hus, Vanligvis når man finner snegler så stikker de inn i huset sitt å gjemmer seg, men denne karen ville fram å hilse på. Hyggelig kar:)
​Flere "sommerleker" har vi tatt frem denne uken. Vi har gått over både rulleskøytene m/utstyr og sparkesyklene. Så de ble tatt flittig i bruk. Syklene og tråkkabilene må vi nok vente enda litt lengere med å ta ut. Vi tok også frem kubb-spillet og det var det mange som heiv seg med på. En fin avslutning på uken:)

Go Helg!!!:)

LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)