Uke 17 - 2018
by Fageråsen on April 27th, 2018

Vi går mot slutten av april og kan ikke helt forstå hvor fort denne måneden har gått. Snøen smelter i rasende fart og det har etterlatt seg store søler og mye gjørme. Noe som ungene naturligvis elsker å oppsøke. Så akkurat i denne perioden blir det kanskje noen våte småfoter og skitne utebukser. Vi prøver å unngå de største dammene og passer på å skifte om noen blir våte. Selv om vi voksne kanskje ser fram til en litt tørrere årstid, så elsker barna å være ute akkurat nå og syntes det er stor stas å leke i sølen!:)


Siden våren er over oss for fullt, måtte vi selvfølgelig lage et lite vårbilde denne uken. På tur opp fra kraftstasjonen pratet vi om vårtegn og peke på motiver som barna selv syntes minnet dem om vår. Det var bl.a gjørme, søler, små elver, harebæsj og litt grønt som er kommet fram og at det er varmere i været. Vi knipset noen bilder og det ble til et kjempeflott bilde som henger nede på SFO. 
 
Avslutningen for aktivitetskolen ble markert på Dolly Dimples på Kanebogensenteret. Karina og 4.klasseguttene kunne mimre om ting de har gjort og hva som har vært gøy i de 4 årene de har gått her. Veldig fint og litt nostalgisk. Vi har fått kort fra guttene med mange fine ord som alle vi voksne tar med oss videre. Tusen takk for 4 fine år sammen med dere<3
 
Snekkerprosjektet til aktivitetsskolen ble en suksess. De har kalt den for "sekkestua"  og har dandert med greiner og presenning. Veldig fint å legge fra seg sekkene i stjerneskogen siden det i perioder kan være litt tunge sekker og poser med våte klær. Så forebygger vi kanskje litt slitne rygger:)

God helg til alle sammen!!:)

LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)