Uke 16 - 2018
by Fageråsen on April 20th, 2018

Nå er det ikke lengere noe tvil! Våren er i full anmarsj. FOR en snøsmelting vi har hatt her oppe:) Takket være at det ble frest på banen, har alt kunstgresset nå kommet fram. Nå venter vi spent på når asfalten rundt kommer fram, for det betyr nemlig at sykler og tråkkabiler blir tatt fram. Og DET er noe ungene ser fram til:)
 

Silje og Tor-Erik tok med seg 2.klasse til brannstasjonen denne uken. Vi har aldri vært der før med SFOen så det var skikkelig spennende. Ungene fikk se utstyret, bilene og klærne. Ene brannmannen demonstrerte hvor raskt han klarte å kle på seg alt utstyret og han greide det på kun 22 sekunder!! De ungene som ville fikk prøve å skli ned brannstanga, noe som de syntes var skikkelig kult. Så nå vet vi hva som skjer på brannstasjonen når de må rykke ut for å slukke en brann. Tusen takk for til Harstad brannstasjon for omvisningen:)
 
Av og til får vi voksne spørsmål om hva vi gjør når ungene er på skolen. Vi er jo her oppe på formiddagen. Da bruker vi å fortelle at vi bl.a lager lunsjen til barna, forbereder dagens aktivitet og har avdelingsmøter. I tillegg kan vi si at vi også med jevne mellomrom oppdaterer oss på førstehjelp. Harstad bedriftshelsetjeneste kommer innom å har kurs for oss. Kan ikke få understreke nok hvor viktig det er å øve på førstehjelp, uansett hvor mange ganger man har gjort det før eller hvor mye man tror man kan teorien. Her er Karina og Tor-Erik i full sving med å redde en med pustestopp. 
 
Aktivitetsskolen har vært i full sving med et byggeprosjekt. De som ofte drar hjem med buss bruker av og til å legge sekken igjen i stjerneskogen om den er tung. Så prosjektet er rett og slett å lage en liten gapahuk till sekkene så de slipper å bli våte. Helt perfekt, vi gleder oss til å se resultatet!
 
Siden kunstgresset på banen er kommet fram har vi flyttet oss dit. Så gøy å ta frem "nye" leker igjen. Ungene løp til conteineren så snart den var åpnet og henta fram bulldogball, fotball, traktorslangene, bøtter og spader. 3.klasse var lei av snøen på verandaen og tok hver sin spade for å prøve å framskynde snøsmelte-prosessen:) For en arbeidsgjeng!!


Ønsker hele hurven ei riktig god helg! Skulle sola kjike fram igjen i helga så er det bare å nyte:) 

-Lene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)