Uke 15 - 2018
by Fageråsen on April 13th, 2018

Skal vi tro på at våren er kommet til Kilbotn? Det kan iallefall se sånn ut på all snøsmeltingen som har vært her oppe. Når gradestokken er på 10ºC og sola steiker fra blå himmel, smelter det fort​. Men vi vet jo at her kan alt skje med dette været her vi bor, så vi nyter det mens vi kan:)
 

Snøslushen ble en suksess. Ungene elsket det. Og det er jo så superenkelt å lage. Ungene får en kopp i handa som de skal fylle med snø, vi går litt unna der vi er så vi finner ren snø. Så pakker vi det oppi koppen og heller på med saft med jordbær eller appelsinsmak. Skikkelig snadder:)
 
Vi har hatt det skikkelig gøy i akebakken denne uken! Etter barnas skidag står det igjen hopp og kulebakke som vi nyter godt av. Spesielt morsomt er det med disse "onefoot" som noen har med seg. Ungene er så flinke og lar andre få prøve. Til og med vi voksne fikk teste de ut og satte utfor i bakken!! Ingen av de ansatte ble skadd i forsøket (selv om SIlje gikk på hau) :):):)

Noen nye plasser har blitt utforsket denne uken. 3.klassegjengen har boltret seg i skogen på andre siden av myra der de har lekt og koset seg. Silje og en gjeng fra 1.klasse gikk en tur til lilleelva som renner ved skiløypa bak akebakken. Vi var vel litt optimistiske med å tro at isen var gått for det kunne vi fort oppdage at den IKKE var:);) På fotballbanen har det vært en traktor å frest bort mengder med snø, sånn at banen fortere kommer fram. Om ikke det er et vårtegn så vet ikke jeg!! Kjempeartig for ungene å ta turen dit å leke i skavlene og løpe på banen:)

 

Vi avslutter uka med grillspyd på bål med bl.a kjøttkaker, pølser, paprika, sukkererter og mais, supergodt!! Ønsker alle en stålende helg:)

LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)