Uke 14 - 2018
by Fageråsen on April 6th, 2018

Godt å starte på'an igjen etter en flott påske. Høres ut som ungene har hatt det kjempefint. Uken før påske brukte vi på masse kos, ski og aketur, film, bålkos og gymsalaktiviteter. Vi prøvde til og med oss på å lage is ute med!! Smakte helt nydelig:D:D

Artig med leker på myra, Silje er supergod på såkalte "ringleker", og det blir så gøy når mange hiver seg med. Her leker de kongen befaler. Og kongen kan befale at de skal sette seg ned, reise seg opp, balansere på en fot eller stompe kråka. De lekte og en lek som krevde litt konsentrasjon. De skulle bøye knærne og sette seg på hver sitt fang så de dannet en ring, så skulle ringen bevege seg noen steg. Det ble litt knall og fall men morsomt var det iallefall:)
 
Vi hadde brannøvelse denne uken. Utrolig viktig å vite hva man skal gjøre om brannalarmen går. Først hadde vi oss en prat om hva som skulle skje og om de selv hadde noen tanker på hvorfor det er viktig med brannøvelse. Ungene har utrolig mange fine tanker og refleksjoner rundt dette temaet. Det kommer bl.a fram at det er viktig å ha brannøvelse på alle plasser man oppholder seg for at alarmen høres forskjellig ut. På skoen er det en alarm som prater og på SFO er det en alarm som lager en annen lyd. I tillegg forstår de hva som skjer hvis alle ungene er inne og skal springe ut ved en alarm. Da blir det knall og fall og vi blir å bruke lengere tid på å komme oss ut. Derfor har vi øvd på å gå rolig, fra alarmen gikk og helt til de sto på rekke og rad ute på fotballbanen så gikk de fint og rolig. Vi repeterte det til og med 2 ganger så det sitter litt bedre. VI hadde oss og en runde å så på hvor nødutgangene var og hvor brannpostene var. Tommel opp for en bra brannøvelse:)
 
Det er barnas skidag til helgen og i tradisjon tro så pynter vi litt på område. Vi har laga ei diger snødame og en uheldig stakkar som har dotte på ski. Snødama er over 2 meter høy og Karina sleit med å få satt på hodet. Store sterke Tor-Erik kom til unnsetning og fikk plassert hodet på plass, flaks at vi har han her:) Det er lovt til å gå å hilse på familien om dere er her i helga, de biter ikke:) Gi dem en klem så føler de seg ikke så ensomme:)
 

Ønsker ei god helg og ses på mandag:)

​LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)