Uke 12 - 2018
by Fageråsen on March 23rd, 2018

I uken før påskeuken har vi hatt masse påskeaktiviteter for å skikkelig bygge opp forventningene til påske. Etter et stort snøfall forrige helg ble vi møtt av masse deilig ny snø som vi kunne herje i:)

Sjekk så fint uteområdet vårt er blitt! Vi har pyntet med greiner og fjær og ungene lagde snøballer med farge så de dekorerte så fint. Noen av fjærene som ble til overs kunne vi sette i håret så ble vi også påskefin:)
 
Det er ikke skikkelig påskestemning uten påskejakt. Vi laga ei regle med lapper som ungene kunne følge. De fikk hver sin dag å gå med klassen sin. For hver lapp sto det på rim hvor neste lapp befant seg og til slutt endte de opp i lavvoen der en diger piñata med påskegodt befant seg. 2.klasse fikk ingredienser til å lage muffins, så de storkosa seg på kjøkkenet sammen:):) 1.klasse fikk sin egen påskejakt i hundremeterskogen. Der hadde påskeharen vært å hoppet og gjemt litt påskegodt til oss:) Vi så til og med sporene etter han:)

Politiet har i denne uken hatt et skirenn her oppe. Vi har fått hils på mange politimenn og politidamer som har gått på ski. Før de pakket sammen kom Frode inn en tur med litt godis til oss. Vi fikk samtidig diskutert litt hvem som kunne stå bak tyveriet på skolen, vi hadde en del mistenkte men til slutt fant de ut at det bare var noen rampelærere på skolen som sto bak:)
 
Nydelig avslutning på uken. Etter skidagen fortsatte vi med utelek og kos. Fiskekaker på bålet var bare skikkelig snadder etter en utedag med skolen. 

Vi ønsker god helg og god påske til hele hurven:)

Lene

 


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)