Uke 11 - 2018
by Fageråsen on March 16th, 2018

Go'været fortsetter, mars har virkelig vist seg å være goværsmåneden! Vi storkoser oss i solsteiken! Hører det er lumske planer for regn i helga så her gjelder det bare å nyte mens vi kan! Når sola har gått ned går også temperaturen ned og det kan bite litt i kinnene, så da er det godt å få gå inn å leke og varme seg:)

Alltid gøy med nye aktiviteter! I denne leken lager flere lag og samler opp en haug med luer, votter og skjerf i midten av lagene. Så skal den fremste på hvert lag springe i midten og hente en ting, når den kommer tilbake er det neste på laget som skal springe. Når det er fritt for ting i midten skal lagene telle opp hvor mange de har. Den som har greid å samle mest har vunnet!:) Skikkelig gøy og spennende å se hvem som vinner!:)
 
Med knallvær hele uken kjenner vi at påskestemningen kommer krypende, Det passet utmerket at vi det sto påskeleker på planen. Vi skal brukje litt av neste uke på å pynte men vi har startet sånn smått, bl.a ved inngangen. I tillegg har aktivitetsskolen startet med å lage piñata med ballong, melblanding og aviser. Spennende å se hva de har planlagt videre med de!
 
Full fart i akebakken, ungene har hoppet på ski og stått på snowboard! ​3.klasse lagde flott kunst på myra ved hjelp av en oppblåst traktorslange. De fylte masse snø oppi ringen og drog den av, så det ble til en skulptur som de kunne forme med hendene. Veldig kreativt!:)
 
Bålkonkurransen i akebakken var skikkelig gøy. Det står 3 bålgruver der så det ble 3 lag som skulle bygge opp bålet og fyre på. Her er det lurt å samarbeide godt, og ungene oppdager fort at det ikke bare er å kaste på masse papir, for når papiret er brent opp står vedkubbene fortsatt igjen. Og selv om man stabler alt riktig kan man slite med å få fyr dersom det ikke kommer godt med luft til, noen av bålgruvene  i akebakken er ganske dype så vi kan plages litt. Men selv det å ikke få til er ei læring og alt sammen gjør vi oss erfaringer av:) 
 

Ønsker god helg til heile hurven og vel møtt på mandag!!:DPosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)