Uke 8 - 2018
by Fageråsen on February 22nd, 2018

Enda en flott uke her oppe på Fageråsen SFO. Litt kaldere temperaturer som biter i kinnene har gjort sånn at vi har hatt noen innedager. Da er det ofte full rulle i gymsalen og vi har hatt alt ifra kanonball til danseshow:)

Aktivitetsskolen tok turen til skøytebanen denne uken. De hadde med seg hockeykøller for å spille kamp og de tok tiden på hvor fort de greide å gå på skøyter. Fornøyde gutter som var storfornøyde med turen!

Et heidundrende flott karneval vel blåst. Så heldige vi er som har så mange dyr, superhelter, prinsesser, zombier og rockestjerner sammen med oss. Vi har koset oss med pølse med brød, kake, saft, dans, ballonger og musikk. Gjett om vi har flirt av alle morsomme og kreative kostymene vi så. Vi hadde til og med et lite bryllup mellom en elefant og en leopard. Elefanten fridde til leoparden etter å ha blitt avvist av Minni Mus! Så her kan alt skje:):) Tommel opp for et superartig karneval!
 
Sisten flyttet vi slutten av uken siden vi brukte mandagen på å pynte kaker og ordne klart til karnevall. Vi kjørte igang en litt morsom og annerledes sistenversjon. Den heter slangesisten og går ut på at den som blir tatt må "henge på" den som har sisten. Etterhvert så blir det en laaaaang slange som må prøve å samarbeide om å ta de som er igjen:) Kjempeartig lek!
 

Go helg til alle sammen:)

LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)