Uke 7 - 2018
by Fageråsen on February 16th, 2018

Høydepunktet denne uken var overnattingsdagen for 3.klassegjengen. SOM de har gledet seg og snakket masse om det. De yngste lurer fælt på hva de gjør når de trekker seg unna og gjør forberedelser, samtidig så de gleder seg masse til det blir demmes tur.

Et nydelig vær hele uken! Sola er oppe ei stund etter at vi er kommen opp, før ho går ned bak fjellene igjen. Vi har til og med børstet støv av noen solbriller og tatt på oss:) 

Mange morsomme gymsalaktiviteter har vi hatt denne uken. Ene dagen gikk en gjeng jenter inn for å få sin helt egne spesielle dag der de sammen kunne velge hva de skulle gjøre. Valget landet på kanonball og morder i mørket. Utrolig morsomt når så mange er med, da blir det vanskeligere å finne ut hvem morderen er. Guttaboys fikk valget dagen etter, de fikk også sin helt egne dag å velge aktiviteter på. Siden det i tillegg sto aerobic på planen så kjørte vi en helt spesiell "aerobic-stol-lek" med musikk til. Så avsluttet vi dagen med kanonball:)
Artig å utforske nye plasser som vi ikke besøker så ofte. Vi tok turen til akebakken på motsatt side av myra. Det er kjørt fine løyper der, og går man helt opp til masta, blir bakken skikkelig lang og skikkelig gøy! Noen av ungene kjente igjen plassen for de har vært der med barnehagen, hit må vi ta turen flere ganger!
 
En kjempefin overnatting for 3.klasse! Ungene er bare helt fantastiske å være sammen med. Venneboken fikk sin premiere og ble vist fram for alle, de hadde og høytlesning fra den. Tacoen som de selv hadde laget kunne de kose seg med rundt borde før de tok plassen i kinosalen. Filmen denne gang var "to gode venner". En gammel Disney klassiker som er bare søt, trist, fin og morsom på en og samme gang. Etter at ungene krøyp i posene leste Silje eventyr fra ei bok hun hadde tatt med. Tusen takk til 3.klasse for ei flott og koselig overnatting:)
 

God helg fra alle oss her oppe på Fageråsen SFO:))

-LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)