Uke 6 - 2018
by Fageråsen on February 9th, 2018

Vinterværet holder seg fint og stabilt. Et lite snølag er kommet oppå isen så det ikke er så glatt. Fine temperaturer gjennom hele uken så det er kjempefint å være ute:)

Hele 3 bursdager har vi feiret her oppe denne uken. Vi har spist masse god bursdagsmat og hatt full fokus på å gjøre dagene bra for de 3 bursdagsbarna. 

Vi hadde en skikkelig gøy vennskapslek denne uken. Vi hadde en boks med små lapper med ulike symboler på. Hvert symbol kom i par, så når ungene trakk fra boksen så måtte de finne ut hvem som hadde fått samme symbol. Når de hadde funnet partneren sin så ble de knyttet sammen i fotene og hendene så de måtte samarbeide om å gå. Deretter kunne alle parene stille seg i forskjellige ringer på myra. Tor-Erik ble utnevnt som hai og kjørte i gang "haien kommer". Ungene hinket, hoppet og datt, helt til de fant ut at de måtte samarbeide for å løpe fra haien. Lettest var det når man sa høyt i kor "en-to-en-to" for så å gå etter takten:) 
 
3.klasse har fortsatt på prosjektet sitt med venneboken. Når de sitter og jobber med boken kommer det frem mange fine episoder som de vil dele. Når boken er helt ferdig skal vi sende den med hjem med ungene så kan dere hjemme også få se i den. 

De har også prata litt om overnattingen sammen med Karina. De gleder seg så mye at torsdagen ikke kan komme fort nok. Det kommer til å bli en kveld med lek og kos, for det fortjener de.


 
Kanonball, skigåing, aking og drageflyging fikk vi og gjennomført denne uken. Silje tok med seg 1.klasse på en kjapp utflukt bort til kulpen. Det var dprlig med bading, men gøy å se hvordan den ser ut på vinteren. De hadde med seg akebrettene så de kunne teste ut alle akebakkene de oppdaget underveis.

Ei god helg i fredagsola ønskes til store og små:)

- Lene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)