Uke 5 - 2018
by Fageråsen on February 2nd, 2018

Januar er på hell og vi ønsker februar måned hjertelig velkommen. Hele denne uka har vi hatt knallvær, sola har akkurat gått ned når vi kommer opp, men det er lyst å fint hele SFO-tiden. 

Bursdag har vi og fått feiret denne uken. En glad og lykkelig bursdagsgutt fikk sammen med vennene sine feiret med lunsj, sang og aktivitet:)
 

Kjempespennende med himmelbegivenheter denne uken. Både supermåne og total supemåneformørkelse skulle dukke opp! Nå var vi lite informert om hva en supermåne egentlig var, men Tor-Erik leste seg opp og kunne informere om at en supermåne er når månen er nærmest jorden i sin avlange bane samtidig som det er fullmåne. Og en total"supermåneformørkelse" på onsdag, og det er når sola, jorda og månen står på linje i verdensrommet, og månen blir i skyggen av jorda. Vi som bor langt nord er så heldig å fikk med oss dette:)
Bøy og tøy med sirkeltrening i gymsalen, med full discomusikk på anlegget:) Tor-Erik tok med seg en gjeng inn som hadde lyst til å være med på det. Skikkelige spreke unger som tar sit-ups og spensthopp så lett som bare det:)
Samarbeid er ofte den beste metoden. Karina og 3.klasse holder fortsatt på venneboken demmes der de noterer ned fine ting de har gjort og sagt til hverandre. Veldig fin å ha som vi kan bla i av og til!:)
 
Kjempefint i akebakken denne uken, litt hardpakket snø gjør at vi får superfart på akebrettene. Rett under skaren fant vi litt løs snø som vi kunne bygge en vulkan av. Med litt rødmaling oppå så så det ut som en ekte vulkan med lava. Skikkelig kult!:)
 

Go helg fra alle oss:)Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)